BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

2010. október 31., vasárnap

Egy két dolog!

Sziasztok! Először is, új kinézetet tettem fel, ami talán nem is annyira új :XD. A második dolog a komikkal kapcsolatban lenne. Ami például az utolsó feltett fejezethez érkezett, ami szám szerint 4. 4 komi. Hát ez elég elszomorító szám. Igaz mostanság csak heti két friss van, néha az is csúszik egy egy napokat, amit sajnálok, de a munka miatt most csak ennyire futja. De nagyon elszomorít, hogy egyre kevesebb jön. Ennyire rossz vagy nem tetszik a sztori? Többek között ezért is döntöttem a hamarosan elkövetkező befejezése mellett. Nem akarok semmit összecsapni, még amit kiagyaltam azt megírom. Lesz ugyanis még egy két meglepi a töriben, de utána vége lesz. Ez nem a komik miatt van, amúgy is hamarosan terveztem volna a végét, de most döntöttem el, hogy ez bizony hamarosan eljön. Senkit nem kérek, hogy írjon komit, csak azért kíváncsi lennék az akár jó akár kritikás véleményekre is. Szóval megvolt az esküvő, jön még a nászút, és a meglepi amit már az eleje óta alig várok, remélem nektek is tetszeni fog, majd a The End. De addig még lesz pár fejli, így akik még olvassák és komizzák ne ijedjenek meg eltart még egy darabig a sztori, csak kissé elszomorított a kevés komik száma, de ez maradjon az én problémám. Akik eddig és ezután is fognak írni, nekkik ezúton is nagyon köszönöm. (L) Pusszantás mindenkinek.

5 megjegyzés:

Gitka írta...

Ohm a szívem szakad meg.... :(
Most kicsit lelkiismeret furdalásom van. Én itt vagyok és olvaslak amikor csak tehetem. Ez nem mindig jön össze sajna az egyetem miatt pont akkor mikor szeretném mostanában. Meg a hülye mobilnet sem olyan mint kellene.
Szóval az utolsóhoz ment a komi, bocsi, hogy az előtte lévőknél kimaradt.
Ne hagyd abba! Oké tudom, hogy nem lehet a végtelenségig húzni a dolgokat. De szerintem egy csomó ember van még aki imádja olvasni a történeteidet.
Komolyan 4 óra filozófia szenvedés tán ez a mennyország.
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy amit csinálsz az jó dolog, és gondold meg ezt a "The End" dolgot. ;)
Puß
Gitka

Lizzyke írta...

Sziaaa.
Ugyan nem miattad, tudom, hogy neked se mindig van időd.
Mióta én is dolgozok meg pláne megértem.
Csak elég sok időt szán rá az ember, nem azért mondom, mert imádom csinálni, csak jó lenne egy kis visszajelzés, hogy tetszik e, vagy ha nem akkor mi nem jó?
De nem ez miatt a vége előbb utóbb úgy is eljött volna, még lesz egy kisebb bonyodalom, de nem vészes, valamint a meglepim (L) vagyis Edwardnak és Bellának és vége lesz.
De ha ennek vége talán egy új Twilightos de lehet hogy egy új RS-t kezdek majd.
Még meglátom, de emiatt ne aggódj.
Írsz ha tudsz, és örülök, hogy tetszik és olvasod Te is amiket írok.
Szóval ne aggódj, ha ennek vége is senki nem marad olvasni való nélkül :)

Most tényleg lépek megyünk el, de rem összefutunk még.

Puszi, szeretlek (L)

Rena Rich írta...

Nekem sajnos ár jó rég volt időm olvasni a töridet :/ A 34. résznél lemaradtam, mert kezdődött a suli. Bár én még csak 5.-es vagyok általánosban, de most jöttek az új tantárgyak, és így nehéz. Most is az őszi szünetbe, próbálok kicsit rakosgatni a fanficemre fejiket :) De ha lesz időm, végigolvasom, és akkor figyelj, mert írok komikat :)

Puszillak: RosalieCullen (heny)

Lizzyke írta...

Köszi Rose előre is. Puszi

Névtelen írta...

Szia! Nagyon jó lett a fejezet!
Már nagyon kíváncsi vagyok mi történt Nessával!
Várom a folytatást!