BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

2011. július 28., csütörtök

Új történet első fejezete fennt :)

Sziasztok!

Végre kész lett az új történet A telihold csábításának első fejezete. Ha kíváncsi vagy rá less be, kíváncsian várom a véleményeket :)

katt ide:

http://atelihold-csabitasa.blogspot.com/


Pussz: Liz

2011. január 29., szombat

Új sztori első fejezet

Sziasztok! Ha valaki kíváncsi az új törimre itt olvashatja az első fejezetet:

http://prohibited-passion-lizzyke.blogspot.com/

2011. január 25., kedd

Új történet!

Sziasztok! Ahogy ígértem a Lion Lamb folytatása helyett, egy új Twilight sztorit kaptok. Meg is született a történet amit feltettem a történet blogjára. Ha van kedved nézz be. A tartalmat már feltettem, lessétek meg, és csak remélem hogy ezt is olvassátok majd. A blog még alakulgat, de lassan minden a helyére kerül.

A címe:

Prohibited Passion - Tiltott Szenvedély

http://prohibited-passion-lizzyke.blogspot.com/

2011. január 24., hétfő

Folytatás vége és valami új......

Igen, mint tegnap kiírtam, a folytatás a Forever yours vége mellett döntöttem. Ennek több oka is van.
Egyrészt ezt már nem olvasták annyian, vannak akiknek csak az első tetszett ez már nem, részben ezért és mert ezt már én sem éreztem annyira jónak. A Lion and Lamb Love az igazi és végetért az 50.fejezettel.
Sajnálom akik a másikat olvasták és számítottak rá, nekik nagyon köszönöm, de ez így alakult.
Aki továbbra is olvasni fog, és szerette a Liont, az nem fog olvasnivaló nélkül maradni. Egy új sztorin ötletelek ami szintén Twilightos, csak egy kicsit más mint a Lion.
Igyekszek valami újat kitalálni, és ami a szereplőket illeti is más lesz kicsit. Tévedés ne essék ugyanazok lesznek Bella és Edward na és persze a Cullen család csak ami a karakterüket illeti lesznek kicsit mások.Kissé felszabadultabbak, humorosabbak, na és persze megfűszerezve az elmaradhatatlan Emmett humorral :).
Ha már összeállt a fejemben a dolog, ti fogjátok először megtudni, és persze az a sztori egy új blogon indul majd.
Egyenlőre ennyit erről, remélem lesznek akik olvassák majd azt is. És volt egy kérés a másik történet zárásával kapcsolatban.

Ez a blog a Lion and Lamb love NEM lesz törölve. Sokat jelent nekem, hisz ez volt az első írásom, amit először fejeztem be, és eszem ágában sincs törölni. Aki még nem olvasta vagy szeretné újraolvasni a blogot mindig megtalálja. És talán amint a munka engedi megcsinálom, hogy egészben letölthető legyen majd a történet.

Egyenlőre ennyi lenne, hamarosan, talán hamarabb mint gondolnátok jelentkezik az új sztori :). Pusszantás: Lizzyke